Chelsea získala hviezdu Juventusu

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 18:13 • 2 min
Chelsea získala hviezdu Juventusu

LONDÝN – Obranca Juvetusu Leonardo Bonucci podpísal s Chelsea zmluvu, ktorá mu zabezpečí £130.000 týždenne. Informáciu priniesli anglické denníky.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný futbalista je momentálne s reprezentačným výberom Talianska na turnaji Euro 2016. Súčasný tréner talianskej reprezentácie Antonio Conte sa od novej sezóny stane kormidelníkom práve londýnskej Chelsea.

Skúsený obranca sa na turnaji Euro 2016 predvádza v dobrej forme a práve z toho dôvodu ho chce mať Conte vo svojom tíme aj na klubovej úrovni. Podľa denníku The Sun sa Bonucci dohodol s Chelsea na trojročnej zmluve.

 



Taliansky futbalista sa síce s anglickým klubom už dohodol na osobných podmienkach, avšak Chelsea ešte zostáva dohodnúť sa aj úradujúcim majstrom Serie A Juventusom. Anglický klub je ochotný za Bonucciho zaplatiť 32 miliónov libier, čo je dostatočná suma na to, aby ho Juventus uvoľnil zo svojho tímu.

Tréner Conte by ho v budúcej sezóne rád videl v obrannej línii spolu s Garym Cahillom a Kurtom Zoumou. Chelsea by podľa správ mala okamžite zaplatiť 25 miliónov libier a ďalších sedem miliónov v dodatočných platbách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona