Chelsea získala Brazílčana, ktorý dal dva góly Slovákom

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 10:15 • 2 min
Chelsea získala Brazílčana, ktorý dal dva góly Slovákom

LONDÝN - Talentovaný brazílsky futbalový stredopoliar Nathan bude v kariére pokračovať v tíme anglického majstra FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

Dohodu o prestupe 19-ročného mladíka z Atlética Paranaense potvrdili podpisom v pondelok večer.
Nathan okamžite po spečatení kontraktu komentoval svoj posun v kariére na Instagrame. "Sen sa stal skutočnosťou. V prvom rade sa chcem poďakovať Bohu, že ma vždy osvietil na mojej ceste, taktiež ďakujem môjmu otcovi, rodine a priateľom, ktorí vo mňa vždy verili a podporovali ma. Som vďačný aj Atléticu Paranaense, kde som strávil šesť rokov mojej kariéry. Na záver by som sa rád poďakoval aj zástupcom Chelsea, že do mňa vložili toľko dôvery. Vynasnažím sa, aby som v drese londýnskeho klubu dosiahol úspechy," vyhlásil Nathan, ktorý sa v modrom drese Chelsea stretne s krajanmi Oscarom, Ramiresom, Willianom a Filipem Luisom.


Brazílsky klub podľa ESPN zinkasuje za hráča 4,5 milióna eur.


Nathan Allan de Souza, ako znie celé meno hráča, sa v roku 2013 predstavil na svetovom šampionáte do 17 rokov, kde v dueli základnej A-skupiny proti Slovensku (6:1) zaznamenal dva presné zásahy do siete gólmana Martina Junasa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona