Chelsea zdolala West Ham 2:1, v závere rozhodol Costa

NETKY.SK • 16 August 2016, 08:00 • 2 min
Chelsea zdolala West Ham 2:1, v závere rozhodol Costa

LONDÝN - Futbalisti Chelsea Londýn vstúpili úspešne do nového ročníka anglickej Premier League. V dohrávanom pondelňajšom súboji prvého kola vyhrali nad West Hamom United 2:1, keď o víťazstve rozhodol v 89. minúte španielsky zakončovateľ Diego Costa.

slovakia

left justify in out

"The Blues" boli v londýnskom derby od úvodu aktívnejší a v prvom polčase si vypracovali viacero gólových príležitostí.

 

Ivanovič, Hazard, či Diego Costa však neprekonali výborne chytajúceho španielskeho brankára Adriana. Diváci na Stamford Bridge sa dočkali úvodného gólu krátko po zmene strán. Antonio fauloval v pokutovom území Azpilicuetu a belgický reprezentant Eden Hazard jedenástku premenil bombou do stredu brány. Domáci mali viac z hry, ale nepridali poisťovací gól, a tak prišiel trest. Po štandardnej situácii sa k odrazenej lopte dostal James Collins a v 77. minúte nekompromisne vyrovnal. Hráčov Chelsea to však nepoložilo a napokon získali zaslúžené tri body. V 89. minúte sa uvoľnil Diego Costa a prízemnou strelou spoza šestnástky rozhodol. Víťaznú premiéru v najvyššej anglickej súťaži tak absolvoval tréner Antonio Conte a naďalej platí, že West Ham vyhral na ihrisku Chelsea naposledy pred štrnástimi rokmi.

 

Premier League - 1. kolo:

Chelsea FC - West Ham United 2:1 (0:0)

Góly: 47. Hazard z 11m, 89. D. Costa – 77. Collins.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies