Chelsea zablokovala prestup Matu do Tottenhamu, Villas-Boas: Boja sa nás

NETKY.SK • 27 September 2013, 11:54 • 2 min
Chelsea zablokovala prestup Matu do Tottenhamu, Villas-Boas: Boja sa nás

LONDÝN - Skutočnosť, že futbalový klub FC Chelsea zablokoval počas nedávneho prestupového obdobia transfer Juana Matu do konkurenčného Tottenhamu Hotspur, je výsledkom toho, že súperi z Premier League sa čoraz viac obávajú kvalít "londýnskych kohútov".

slovakia

left justify in out

Pre agentúru Reuters to uviedol portugalský tréner Tottenhamu Andre Villas-Boas. Mata je v súčasnosti v nemilosti trénera Chelsea Jose Mourinha. Španielsky reprezentant dostal v podstate príkaz zmeniť svoj herný prejav, inak miesto v základnej zostave tímu zo Stamford Bridge späť nezíska.

Villas-Boas povedal, že Tottenham, ktorý v sobotu hostí na štadióne White Hart Lane práve Chelsea, si vyžiadal španielskeho reprezentanta, ale jeho úsilie previesť hráča naprieč Londýnom sa nepodarilo dotiahnuť do konca.

"Nenaliehali sme na hráča, aby to bolo férové," povedal Villas-Boas. "Keď však top hráči sú dostupní a ich situácia v kluboch sa zmenila, tak sme dali na stôl jednoduchú ponuku. Je to normálne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies