Chelsea vyhrala v úvodnom kole na ihrisku nováčika z Burnley 3:1

NETKY.SK • 19 August 2014, 07:55 • 2 min
Chelsea vyhrala v úvodnom kole na ihrisku nováčika z Burnley 3:1

LONDÝN - Futbalisti Chelsea Londýn vstúpili úspešne do nového ročníka Premier League. Na ihrisku nováčika z Burnley síce prehrávali, ale tromi gólmi otočili skóre duelu a triumfovali 3:1.

slovakia

left justify in out

Scott Arfield poslal domácich do vedenia po necelej štvrťhodine hry, Chelsea ale ešte v prvom dejstve odpovedala tromi presnými zásahmi v priebehu sedemnástich minút. Postupne sa do streleckej listiny zapísali premiérovým gólom v anglickej najvyššej súťaži Diego Costa, po ňom André Schürrle a Branislav Ivanovič. Dve asistencie mal Cesc Fabregas.
      

V pondelok sa zrejme skončila éra Petra Čecha na poste neotrasiteľnej brankárskej jednotky Chelsea. Tréner Jose Mourinho poslal do bránky jeho rivala Thibauta Courtoisa. Dvadsaťdvaročný Belgičan sa na Stamford Bridge vrátil po výbornej sezóne na hosťovaní v Atletiku Madrid.

Premier League - 1. kolo:
Burnley - Chelsea Londýn 1:3 (1:3)
Góly: 14. Arfield - 17. Costa, 21. Schürrle, 34. Ivanovič, 20.699 divákov
 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies