Chelsea v lete opustí niekoľko veľkých hviezd

NETKY.SK • 19 Január 2016, 17:29 • 2 min
Chelsea v lete opustí niekoľko veľkých hviezd

LONDÝN – Vedenie londýnskej Chelsea sa obáva, že pravdepodobne nedosiahnu na budúcoročnú Ligu majstrov. To bude mať za následok masový exodus počas letného prestupového obdobia. Informáciu priniesol anglický denník The Sun.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster stráca na štvrté miesto až 14 bodov, keďže klub mal katastrofálnu prvú polovicu sezóny. Práve kvôli otrasným výsledkom musel tím opustiť tréner José Mourinho, ktorého v decembri nahradil Guus Hiddink.

Očakávané výsledky všakneprichádzajú ani pod Holanďanovým vedením a vedenie sa obáva, že v lete nastane exodus vedený Edenom Hazardom.

 



Španielsky veľkoklub Real Madrid síce dostal trest a nemôže nakupovať nových hráčov, ale francúzsky PSG má stále záujem o belgického reprezentanta. Do Paríža by v lete mohol odísť aj ďalší Belgičan, brankár Thibaut Courtois.

O Diega Costu sa zase zaujíma jeho starý klub Atlético Madrid, avšak aj ten dostal rovnaký trest ako Real Madrid. Taliansky Juventus si pre zmenu brúsi zuby na Oscara, ktorý by sa im do tímu veľmi hodil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies