Chelsea tlačí na Arsenal, aby predal Walcotta

NETKY.SK • 14 December 2012, 17:18 • 2 min
Chelsea tlačí na Arsenal, aby predal Walcotta

Chelsea tlačí na Arsenal, aby predal Walcotta - Futbal LONDÝN - Chelsea je pripravená vstúpiť do boja s Manchestrom United a Liverpoolom v snahe získať anglického reprezentanta, Theo Walcotta. Je pravdepodobné, že Arsenal v januári predá svojho útočníka a

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Chelsea je pripravená vstúpiť do boja s Manchestrom United a Liverpoolom v snahe získať anglického reprezentanta, Theo Walcotta. Je pravdepodobné, že Arsenal v januári predá svojho útočníka a Chelsea by sa tak dostala do silnej pozície.

United chce predať Naniho (záujem prejavil AS Rím), aby sa vytvoril priestor pre Walcotta, zatiaľ čo Liverpool by chcel Walcotta zadarmo v lete po vypršaní jeho zmluvy na Emirates.

Liverpool si myslel, že ho Wenger v januári nepustí a väčšinu svojho rozpočtu už vyčlenili na nákup Daniela Sturridgea z Chelsea a Thomasa Incea z Blackpoolu.

Nani upadol na Old Trafforde do nemilosti po hádke so Sirom Alexom Fergusonom a skončil tak v slepej uličke ohľadne predĺženia zmluvy. Nani verí, že jeho vzťah s Fergusonom je už nenapraviteľný a súkromne pripustil jeho budúcnosť je v inom klube. Klub však ešte hráčovi nezavrel dvere úplne, keďže zmluvu má až do roku 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies