Chelsea ťahá šnúru prehier, Remy požiadal o trpezlivosť s Mourinhom

NETKY.SK • 28 Október 2015, 13:56 • 2 min
Chelsea ťahá šnúru prehier, Remy požiadal o trpezlivosť s Mourinhom

LONDÝN - Futbalový útočník anglickej Chelsea Loic Remy požiadal o trpezlivosť s trénerom Jose Mourinhom. Po zlých výsledkoch totiž pokračujú špekulácie o jeho konci na lavičke "Blues".

slovakia

left justify in out

Úradujúci šampión Premier League a Ligového pohára prehral osem zo šestnástich zápasov, ktoré hral vo všetkých súťažiach. Zároveň vypadol z Ligového pohára po tom, čo v utorok podľahol Stoke City v jedenástkovom rozstrele. Dohady o budúcnosti portugalského kormidelníka eskalujú s každou prehrou. Klub síce prednedávnom vyjadril Mourinhovi podporu, avšak podľa špekulácií britských médií dochádza vedeniu Chcelsea trpezlivosť.

 

"Pre Mourinha je dôležité, aby tu zostal a my sa nechceme vzdať," povedal Remy. "V predchádzajúcej sezóne sme spolu vybojovali titul, je to naozaj skvelý tréner. Nechcem, aby odišiel. Myslím, že to nechce nikto z nášho kádra." Remy verí, že môžu byť v prvej štvorke ligy, pokiaľ budú vyhrávať zápasy. Podľa jeho slov hrali v dueli proti Stoke dobre, nevedeli však streliť gól. "Atmosféra je dobrá, nie sme ovplyvnení situáciou. Som si istý, že výhry prídu skôr ako neskôr." Chelsea sa aktuálne nachádza na 15. priečke ligovej tabuľky s jedenástimi bodmi. V sobotu sa predstaví v derby proti Liverpoolu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies