Chelsea súhlasila s ponukou za Matu, ManU zaplatí 37 miliónov libier

NETKY.SK • 23 Január 2014, 10:50 • 2 min
Chelsea súhlasila s ponukou za Matu, ManU zaplatí 37 miliónov libier

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Chelsea Londýn akceptovalo ponuku konkurenčného Manchestru United za ofenzívneho stredopoliara Juana Matu. Ten by mal odísť na Old Trafford za rekordnú čiastku 37 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Britain's Daily Telegraph prebral španielsky reprezentant s obhajcom titulu v Premier League všetky potrebné formality a vo štvrtok podstúpi zdravotné testy. Dvadsaťpäťročný futbalista nedostával v prebiehajúcej sezóne v drese "The Blues" dostatok priestoru, keď o miesto v zostave bojoval s Brazílčanmi Oscarom a Willianom či Belgičanom Edenom Hazardom. 

Prestupová čiastka vo výške 37 miliónov libier bude novým rekordom "červených diablov". V roku 2008 prišiel z Tottenhamu útočník Dimitar Berbatov za 30,75 miliónov.

Mata prišiel na Stamford Bridge z Valencie v roku 2011 za 23 miliónov libier a v dvoch sezónach za sebou ho vyhlásili za najlepšieho hráča londýnskeho klubu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies