Chelsea si poistila služby Azpilicuetu na ďalšie štyri roky

NETKY.SK • 4 December 2018, 10:35 • 2 min
Chelsea si poistila služby Azpilicuetu na ďalšie štyri roky

Londýn - Španielsky futbalový obranca Cesar Azpilicueta predĺžil kontrakt s FC Chelsea o ďalšie štyri sezóny. Dres londýnskeho klubu by tak mal obliekať až do roku 2022.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Azpilicueta prišiel na Stamford Bridge v roku 2012 z Olympique Marseille, s Chelsea odvtedy získal v anglickej Premier League dva majstrovské tituly.

 

"Som skutočne šťastný, že si môžem predĺžiť svoje pôsobenie v Chelsea. Odkedy som sem prišiel, cítim obrovskú radosť z hry a zároveň zodpovednosť za tento klub a jeho fanúšikov. Vždy, keď vybehnem na trávnik, snažím sa vydať zo seba maximum. Dúfam, že s Chelsea zažijeme ešte veľa úspechov a udržíme tím na pozíciách, ktoré mu patria," uviedol španielsky reprezentant pre klubový web.

 

Azpilicueta, ktorý začínal s profesionálnym futbalom v Osasune, odohral za Chelsea 211 duelov a strelil v nich päť gólov. Na konte má aj 25 štartov v reprezentačnom A-tíme.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona