Chelsea prebila ponuku Juventusu na prestup Dybalu

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 08:57 • 2 min
Chelsea prebila ponuku Juventusu na prestup Dybalu

PALERMO - Anglický futbalový klub FC Chelsea údajne ponúkol vyššiu sumu za prestup mladého argentínskeho útočníka talianskeho Palerma Paula Dybalu ako líder tamojšej Serie A Juventus Turín. Informuje o tom La Gazzetta dello Sport.

slovakia

left justify in out

SportMediaset cez víkend referoval, že hráč sa už dohodol na podmienkach päťročného kontraktu s turínskou "starou dámou", ktorá je ochotná zaplatiť 32 miliónov eur. Podľa najnovších informácií Chelsea ponúkla ešte o deväť miliónov viac.

 

Prezident Palerma Maurizio Zamparini pred niekoľkými dňami vyhlásil, že svoj klenot predá do konca apríla, pričom prihliadať bude na najvyššiu ponuku. "Dybalu predáme ešte do konca apríla. V Taliansku sa o jeho služby zaujímajú Juventus a AS Rím, obom tímom by určite pomohol. V hre sú aj zahraničné kluby. Hráčov agent Pierpaolo Triulzi má ´zelenú´ a môže odcestovať do Paríža a Londýna, aby si vypočul ponuky. Následne všetko prehodnotíme. Stretneme sa tiež s generálnym riaditeľom Juventusu Giuseppem Marottom. Možno zvýši svoju ponuku," vyhlásil Zamparini pre Tuttosport. Sicílsky klub si cení svoju oporu, ktorá v tejto sezóne strelila 13 gólov v Serie A, približne na 40 miliónov eur.


Podľa iného hráčovho agenta Gustava Mascardiho je v hre aj Paríž St. Germain, ktorý je pripravený pustiť zo svojej kasy 46 miliónov eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies