Chelsea požiadala českú reprezentáciu, aby v priateľských zápasoch šetrila brankára Čecha

NETKY.SK • 11 September 2012, 12:02 • 2 min
Chelsea požiadala českú reprezentáciu, aby v priateľských zápasoch šetrila brankára Čecha

Chelsea požiadala českú reprezentáciu, aby v priateľských zápasoch šetrila brankára Čecha - Futbal LONDÝN - Chelsea dúfa, že Petr Čech vydrží odohrať sezónu so zranením lakťa až do operácie, ktorú podstúpi budúci rok v lete. Majstri Európy sa na českého b

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Chelsea dúfa, že Petr Čech vydrží odohrať sezónu so zranením lakťa až do operácie, ktorú podstúpi budúci rok v lete. Majstri Európy sa na českého brankára spoliehajú aj v aktuálnej sezóne a preto požiadali Českú republiku, aby ho nenominovali na priateľské reprezentačné zápasy.
Tréner českej reprezentácie, Michal Bílek, so žiadosťou Chelsea súhlasil.

"Vyšetrenie ukázalo malé skostnatenie v lakti, takže po sezóne Chelsea plánuje chirurgický zákrok v Anglicku," povedal Krejčí pre českú tlačovú agentúru ČTK. "Požiadali nás, či by sme ho mohli nechať odpočívať v priateľských zápasoch. S trénerom reprezentácie sme sa dohodli a rozhodli sme sa vyhovieť Chelsea. Petr nemôže poriadne vystrieť ruku. Ak má vystrieť lakeť, tak ho to niekedy bolí. Nie je sa však ničoho obávať. V podstate nie je nič, čo by mu mohlo tento problém zhoršiť. Jediná možnosť, ktorá by vyžiadala okamžitú operáciu, je to, ak by sa intenzita bolesti enormne zvýšila, alebo v prípade, že by lakeť bol nejakým spôsobom blokovaný."

Čech bol kapitánom českého výberu v sobotňajšom kvalifikačnom zápase proti Dánsku (0:0), ale v dnešnom priateľskom zápase proti Fínsku nenastúpi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies