Chelsea potvrdila angažovanie Cuadrada, odchod Schürrleho

NETKY.SK • 3 Február 2015, 08:23 • 2 min
Chelsea potvrdila angažovanie Cuadrada, odchod Schürrleho

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Chelsea v pondelok potvrdil, že z talianskej Fiorentiny angažoval Juana Cuadrada.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný kolumbijský ofenzívny stredopoliar podpísal s "The Blues" zmluvu na štyri a pol roka. Najkomfortnejšie sa cíti na poste pod útočníkom, dokáže však hrať aj na oboch krídlach. "Som veľmi šťastný a vďačný za túto príležitosť. Chelsea je obrovský klub. Úprimne, tento prestup je ako sen. Viem, že tréner mi dôveruje. Sme veľký klub s veľkými hráčmi, takže chceme dosiahnuť veľké veci," rozplýval sa Cuadrado na oficiálnom webe Londýnčanov, ktorých bude nová posila postupne stáť až 27 miliónov libier. Päť percent zo sumy získa aj hráčov klub z mladosti Independiente Medellín. 

 

"Florencia navždy zostane v mojom srdci. Sú tam mimoriadni ľudia. Dali mi príležitosť rastu a vďaka nim som tam, kde som. Predo mnou je nová výzva, nový cieľ. Ďakujem vám všetkým," poďakoval sa Cuadrado svojmu bývalému zamestnávateľovi prostredníctvom odkazu na sociálnej sieti. 

 

Káder Chelsea opustil nemecký reprezentant André Schürrle, ktorý v pondelok definitívne skompletizoval svoj odchod do VfL Wolfsburg. Jeho transfer sa zaobišiel bez akýchkoľvek veľkých prejavov, akurát britský Daily Mail priniesol vyjadrenie Nemcovho teraz už bývalého spoluhráča Cesca Fábregasa. "Všetko dobré v novom dobrodružstve. Budeš nám chýbať, Andy," napísal niekdajší hráč Barcelony, ktorý do Londýna zamieril v lete 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona