Chelsea ponúka zmluvu hviezde Realu Madrid

NETKY.SK • 27 Apríl 2012, 15:13 • 2 min
Chelsea ponúka zmluvu hviezde Realu Madrid

Chelsea ponúka zmluvu hviezde Realu Madrid - Futbal LONDÝN – Futbalový klub Chelsea Londýn prejavil eminentný záujem o hviezdu Realu Madrid, Gonzala Higuaína, ktorého cena sa pohybuje okolo 40 miliónov eur. Blues potrebuje posilniť svoje útočné možnosti,

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Futbalový klub Chelsea Londýn prejavil eminentný záujem o hviezdu Realu Madrid, Gonzala Higuaína, ktorého cena sa pohybuje okolo 40 miliónov eur.

Blues potrebuje posilniť svoje útočné možnosti, keďže Didier Drogba sa chystá odísť na konci sezóny.
O Higuaína sa zaujíma aj konkurečné Man City, ale majiteľ londýnskeho klubu, Roman Abramovič, je pripravený získať útočníka čo najskôr.

Zdroj z Chelsea je citovaný v anglickom denníku The Sun:

"Higuaín je na čele nákupného zoznamu. Má fenomenálnu štatistiku vstrelených gólov jak za Real tak aj za výber Argentíny, a taktiež dokáže vytvárať gólové šance pre spoluhráčov. Bol by pre nás ideálny, je to typ hráča, ktorému by sa v Premier League darilo."

Real Madrid má však veľký záujem o Sergia Aguera, a je pripravený predať argentínskeho útočníka, aby mohli kúpiť ostrostrelca zo City. Práve tu sa však môže udiať výmena a Chelsea by mohla vyjsť naprázdno.

Higuaín v tejto sezóne skóroval 25-krát za Real Madrid.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies