Chelsea ovládla šláger 9. kola: Manchester United rozdrvila 4:0

NETKY.SK • 24 Október 2016, 07:52 • 2 min
Chelsea ovládla šláger 9. kola: Manchester United rozdrvila 4:0

LONDÝN - Futbalisti Manchestru City nezvládli rolu favoritov a v nedeľňajšom domácom súboji 9. kola Premier League iba remizovali 1:1 s FC Southampton. Zverenci trénera Pepa Guardiolu síce zotrvali na čele tabuľky najvyššej anglickej súťaže, no druhý Arsenal Londýn i tretí FC Liverpool majú na konte rovnaký počet 20 bodov. Southamptonu patrí 8. priečka.

slovakia

left justify in out

Londýnska Chelsea v šlágri kola rozdrvila veľkého rivala Manchester United 4:0. Skóre stretnutia na Stamford Bridge otvoril už v 1. minúte Pedro, náskok "The Blues" zvýšil v 21. minúte Gary Cahill. Po zmene strán pridali ďalšie presné zásahy domáceho tímu Eden Hazard a N'Golo Kante.

 

Duel mal špeciálnu príchuť pre trénera United Joseho Mourinha, ktorý v Chelsea v minulosti dvakrát pôsobil. Chelsea sa vďaka víťazstvu dostala na 4. miesto tabuľky so ziskom 19 bodov, United so 14 bodmi okupujú 7. priečku.

 

sumáre - 9. kolo:

Manchester City - FC Southampton 1:1 (0:1)

Góly: 55. Iheanacho - 27. Redmond

 

 

 

Chelsea Londýn - Manchester United 4:0 (2:0)

Góly: 1. Pedro, 21. Cahill, 62. Hazard, 70. Kante

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies