Chelsea okrem prehry v Bazileji prišla aj o zraneného Eto'oa

NETKY.SK • 27 November 2013, 11:05 • 2 min
Chelsea okrem prehry v Bazileji prišla aj o zraneného Eto'oa

BAZILEJ - Anglický futbalový klub Chelsea Londýn utrpel okrem prehry 0:1 v utorňajšom zápase Ligy majstrov 2013/2014 na pôde FC Bazilej ďalšiu nepríjemnosť.

slovakia

left justify in out

Kamerunský útočník "The Blues" Samuel Eto'o musel na konci prvého polčasu nútene striedať po tom, ako sa mu po dotyku s loptou ozvalo svalové zranenie na nohe a okamžite k sebe s bolestivou grimasou v tvári privolal lekárov tímu. Eto'o ani po ošetrení nemohol pokračovať v hre a na ihrisku ho v 42. minúte nahradil Fernando Torres. Informovala agentúra Reuters. Eto'oa čakajú lekárske vyšetrenia, ktoré určia dĺžku absencie 32-ročného útočníka.

Chelsea napriek prehre so švajčiarskym šampiónom postúpila do jarného osemfinále LM. V záverečnom dueli skupinovej fázy privítajú zverenci trénera Joseho Mourinha rumunskú Steauu Bukurešť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies