Chelsea nehrozia sankcie, ak postaví proti Liverpoolu béčko

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 12:03 • 2 min
Chelsea nehrozia sankcie, ak postaví proti Liverpoolu béčko

LONDÝN - Vedenie najvyššej anglickej futbalovej súťaže nepotrestá klub FC Chelsea žiadnou sankciou, ak jeho tréner José Mourinho postaví v nedeľňajšom šlágri 36. kola na ihrisku FC Liverpool len "béčko".

slovakia

left justify in out

Portugalskému koučovi mužstva zo Stamford Bridge sa nepozdáva, že autority Premier League nechceli zmeniť termín spomenutého duelu a Chelsea bude mať na prípravu pred nesmierne dôležitým odvetným stretnutím semifinále proti Atléticu Madrid v Lige majstrov (streda 30. apríla) len krátke časové obdobie.

 

V roku 2011 síce ešte vedenie Premier League potrestalo Blackpool pokutou 25-tisíc libier za to, že jeho vtedajší kormidelník Ian Holloway urobil v súboji s Aston Villou desať zmien v porovnaní so zvyčajnou zostavou, ale odvtedy sa pravidlá trochu zmiernili. Kluby samé sa zhodli, že môžu postaviť akúkoľvek kombináciu hráčov z 25-člennej ligovej súpisky. 

 

Chelsea remizovala tento týždeň na ihrisku Atlética Madrid 0:0 a pred stredajšou odvetou Ligy šampiónov je v sľubnej pozícii. "Special One" Mourinho dostal aj od majiteľa londýnskeho klubu Romana Abramoviča súhlas postaviť na Anfielde "slabší tím" a stabilných členov základnej zostavy šetriť na duel v kontinentálnom pohári, hoci Chelsea by v prípade víťazstva u lídra v Liverpoole mohla poriadne zamotať vrcholiaci boj o ligový titul. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies