Chelsea možno nenastúpi proti Liverpoolu v plnej sile

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 16:57 • 2 min
Chelsea možno nenastúpi proti Liverpoolu v plnej sile

MADRID - Futbalisti Chelsea Londýn možno nenastúpia na nedeľňajší mimoriadne dôležitý duel anglickej Premier League proti FC Liverpool v plnej sile.

slovakia

left justify in out

Tréner londýnskeho klubu Jose Mourinho po utorkovom prvom stretnutí semifinále Ligy majstrov na pôde madridského Atletica (0:0) pripustil, že pred odvetou nechá oddychovať viacerých hráčov.
     

Šláger 36. kola ligy je na programe v nedeľu, odvetný duel LM o tri dni neskôr. Mourinho v utorok prišiel o zraneného brankára Petra Čecha, pre ktorého sa po zranení ramena sezóna predčasne skončila. Stretnutie v Madride nedohral pre problémy s členkom ani kapitán John Terry.
     

Chelsea stráca na Liverpool tri kolá pred koncom súťaže päť bodov a zdá sa, že Mourinho sa rozhodol, že postup do finále Ligy majstrov má pred domácou súťažou prioritu. "Je možné, že v nedeľu nebudeme hrať v plnej sile. Toto rozhodnutie však nie je iba na mne. Ja som iba manažér, spomenutú možnosť budem musieť konzultovať s klubovou generalitou," odpovedal portugalský kormidelník FC Chelsea na otázku televízie ITV Sport.
     

Chelsea sa podľa neho snažila zmeniť termín stretnutia s Liverpoolom na sobotu alebo piatok, ale so žiadosťou u šéfov Premier League neuspela. "Ako jediný tím v súťaži reprezentujeme anglický futbal. V Španielsku klubom v tomto vychádzajú v ústrety, v Anglicku vôbec," posťažoval sa Mourinho.
     

Okrem zranených Čecha a Terryho nebude môcť portugalský kouč v stredajšej odvete v Londýne počítať s vykartovanou dvojicou stredopoliarov Frank Lampard - John Obi Mikel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies