Chelsea má počas januárového prestupového obdobia v pláne priviesť srbský talent

NETKY.SK • 10 December 2012, 19:21 • 2 min
Chelsea má počas januárového prestupového obdobia v pláne priviesť srbský talent

Chelsea má počas januárového prestupového obdobia v pláne priviesť srbský talent - Futbal LONDÝN - Chelsea je blízko k uzavretiu dohody so srbským zázračným dieťaťom, 18-ročným Lazarom Markovičom. Londýnsky klub by za hráča mal zaplatiť 8 miliónov libier.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Chelsea je blízko k uzavretiu dohody so srbským zázračným dieťaťom, 18-ročným Lazarom Markovičom. Londýnsky klub by za hráča mal zaplatiť 8 miliónov libier.

Záložník Partizanu Belehrad už má za sebou svoj reprezentačný debut a minulý mesiac dokonca strelil svoj prvý reprezentačný gól v priateľskom zápase proti Chile. V tejto sezóne za svoj klub zaznamenal zatiaľ 6 gólov v 12 zápasoch.

V súboji o tohto talentovaného mladíka sú také renomované kluby ako Liverpool, Arsenal či Inter Miláno, ktoré rokovali s Partizanom o prestupe a cena by sa mohla vyšplhať až na 14 miliónov libier. Samotný hráč však preferuje možnosť prestupu do londýnskej Chelsea.
Chelsea bude o svojich prestupových cieľoch rokovať tento týždeň v Japonsku. Na zozname potenciálnych posíl sú také mená ako Andre Schurrle z Leverkusenu, Radamel Falcao z Atlética Madrid, Gonzalo Higuaín z Realu Madrid a Demba Ba z Newcastlu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona