Chelsea Londýn zakázala trom fanúšikom vstup na Stamford Bridge

NETKY.SK • 20 Február 2015, 08:11 • 2 min
Chelsea Londýn zakázala trom fanúšikom vstup na Stamford Bridge

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Chelsea Londýn zakázalo trom fanúšikom vstup na štadión Stamford Bridge po incidente v parížskom metre. Vo štvrtok o tom informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

"Ak sa preukáže, že existujú dostatočné dôkazy o ich zapojení do incidentu, klub vydá doživotné zákazy," uviedli "The Blues" vo svojom stanovisku. "K dnešnému dňu sme dostali množstvo podstatných informácií a ďakujeme všetkým priaznivcom, ktorí nám ich poskytli."

 

Chelsea zároveň ubezpečila, že pokračuje v spolupráci s londýnskou a parížskou políciou pri vyšetrovaní rasistického incidentu, ktorý sa stal pred utorňajším duelom Ligy majstrov s Parížom St. Germain. Videozáznam od britského rezidenta žijúceho v Paríži zverejnil na svojej webstránke denník The Guardian. Ukazuje, ako sa asi hodinu pred futbalovým stretnutím snaží muž čiernej pleti dostať do preplneného vozňa na stanici metra Richelieu-Drouot, ale skupina mužov ho opakovane vytláča von skandujúc "my sme rasisti, my sme rasisti, tak sa nám to páči". Chelsea Londýn označila incident za "odporný" a odsúdili ho i viaceré osobnosti verejného života, vrátane premiéra Davida Camerona.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies