Chelsea Londýn zakázala ďalším dvom fanúšikom vstup na štadión

NETKY.SK • 21 Február 2015, 09:00 • 2 min
Chelsea Londýn zakázala ďalším dvom fanúšikom vstup na štadión

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Chelsea Londýn potrestalo ďalších dvoch fanúšikom zákazom vstupu na Stamford Bridge po rasistickom incidente v parížskom metre.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ dokopy päť ľudí nemôže vkročiť na domovský stánok "The Blues", keďže prvé tresty udelil klub už vo štvrtok. Informovala agentúra Reuters.

 

Videozáznam od britského rezidenta žijúceho v Paríži ukazuje, ako sa asi hodinu pred utorkovým stretnutím Ligy majstrom s Parížom St. Germain snaží muž čiernej pleti dostať do preplneného vozňa na stanici metra Richelieu-Drouot, ale skupina mužov ho opakovane vytláča von skandujúc "my sme rasisti, my sme rasisti, tak sa nám to páči". Chelsea Londýn označila incident za "odporný" a odsúdili ho i viaceré osobnosti verejného života, vrátane premiéra Davida Camerona. Klub sa v piatok napadnutému mužovi ospravedlnil.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies