Chelsea láka Diega Costu: Ponuka je £250.000 týždenne!

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 18:32 • 2 min
Chelsea láka Diega Costu: Ponuka je £250.000 týždenne!

LONDÝN – Futbalový klub Chelsea Londýn má eminentný záujem o útočníka Diega Costu z Atlética Madrid a je pripravený ponúknuť týždenný plat vo výške 250.000 libier, ak by po skončení aktuálnej sezóny prestúpil do anglického tímu.

slovakia

left justify in out

Chelsea čaká v semifinále Ligy majstrov dvojzápas práve s Atléticom Madrid a netají svoj záujem o naturalizovaného Brazílčana. Samotným špekuláciám výdatne pomohlo vyjadrenie španielskeho klubu, ktorý tento týždeň vyhlásil, že pravdepodobne nebude v jeho silách udržať Costu vo svojom tíme počas letného prestupového obdobia.

 

Podľa správ v španielskych médiách už José Mourinho dostal zelenú na úvodnú ponuku vo výške 35 miliónov libier a londýnsky klub už vypracoval osobné podmienky pre Costu. Dohoda by mala obsahovať niekoľko lukratívnych bonusov, rovnako aj základný plat vo výške 250.000 libier týždenne, ktorý by ho zaradil medzi najlepšie platených futbalistov v Premier League.

 

Vo všeobecnosti sa predpokladá, že Chelsea príde s ponukou na konci sezóny, keďže Mourinho nutne potrebuje priviesť kvalitného útočníka, ktorý bude pravidelné skórovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies