Chelsea je za Falcaa pripravená zaplatiť 48 miliónov libier

NETKY.SK • 2 September 2012, 22:19 • 2 min
Chelsea je za Falcaa pripravená zaplatiť 48 miliónov libier

Chelsea je za Falcaa pripravená zaplatiť 48 miliónov libier - Futbal LONDÝN – Kolumbijský útočník Radamel Falcao, ktorého hetrik znamenal zahanbujúcu prehru Chelsea v európskom Superpohári, by už od januára mohol obliekať dres londýnskeho klubu. Podľa spr

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Kolumbijský útočník Radamel Falcao, ktorého hetrik znamenal zahanbujúcu prehru Chelsea v európskom Superpohári, by už od januára mohol obliekať dres londýnskeho klubu.
Podľa správ v Južnej Amerike je už na svete predbežná dohoda medzi oboma zainteresovanými klubmi, ktorá má mať hodnotu minimálne 48 miliónov libier.

26-ročný Falcao už v tejto sezóne zaznamenal šesť gólov v troch zápasoch a momentálne je považovaný za jedného z najnebezpečnejších útočníkov na svete. V poslednej sezóne strelili viac gólov v La Lige iba Lionel Messi a Cristiano Ronaldo.

Veľké finančné problémy Atlética Madrid a skutočnosť, že hráčov agent Jorge Mendes má tiež na starosti prestupy na Stamford Bridge, dávajú Chelsea takmer istotu prestupu, keď sa v januári opäť otvorí prestupové obdobie. Tím pod vedením Roberta Di Mattea začal aktuálnu sezónu sľubne, keď po troch kolách vedú tabuľku Premier League bez straty bodu. Avšak ozajstná previerka kvality majstrov Európy prišla až v piatkovom Superpohári.
Bol to práve Falcao, ktorý pochoval akékoľvek ambície londýnskeho klubu, keď sa stal prvým hráčom v 35-ročnej histórii Superpoháru, ktorý strelil hetrik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies