Chelsea: Doma musíme Šachťor poraziť inak nemusíme postúpiť zo skupiny

NETKY.SK • 24 Október 2012, 13:16 • 2 min
Chelsea: Doma musíme Šachťor poraziť inak nemusíme postúpiť zo skupiny

Chelsea Doma musíme Šachťor poraziť inak nemusíme postúpiť zo skupiny - Futbal LONDÝN – Tréner Chelsea Roberto di Matteo pripustil, že jeho zverenci budú musieť vyhrať svoje zostávajúce dva domáce zápasy, ak nechcú byť prvým obhajcom titulu, ktorý vypadol

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Tréner Chelsea Roberto di Matteo pripustil, že jeho zverenci budú musieť vyhrať svoje zostávajúce dva domáce zápasy, ak nechcú byť prvým obhajcom titulu, ktorý vypadol v skupinovej fáze v Lige majstrov.

Chelsea podľahla ukrajinskému tímu Šachťor Doneck 1:2 na jeho pôde a za dva týždne ich čaká odveta na Stamford Bridge. Posledný domáci zápas Chelsea odohrá proti dánskemu majstrovi Nordsjaelland, ktorý prekvapil Juventus, keď remizoval 1:1.
"Musíme vyhrať naše zostávajúce domáce zápasy," povedal Di Matteo. "Útechou bola remíza v Kodani. To však iba potvrdzuje, akých ťažkých súperov máme v skupine, ale rozhodne musíme vyhrať náš domáci zápas proti Šachťoru."

Strata dvoch bodov Juventusu proti Nordsjaellandu bola pre Chelsea jediným pozitívnym aspektom večera, keďže okrem prehry prišli aj o Franka Lamparda, ktorý si obnovil zranenie lýtka a jeho štart v nedeľňajšom ligovom zápase proti Manchestru United je otázny.
Di Matteo dodal: "Musíme zlepšiť našu hru a byť viac kompaktný. Som si istý, že doma to bude iný zápas. Na Stamford Bridge nás je veľmi ťažké poraziť."

Chelsea neprehrala na domácom trávniku v skupinovej fáze Ligy majstrov už od roku 2003, keď naposledy prehrali s Besiktasom Istanbul, ktorý vtedy trénoval Mircea Lucescu. Ten istý Mircea Lucescu, ktorý teraz trénuje Šachťor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies