Chelsea chce kúpiť druhého Costu

NETKY.SK • 22 Január 2015, 15:21 • 2 min
Chelsea chce kúpiť druhého Costu

LONDÝN - Anglický futbalový klub FC Chelsea prejavil záujem o brazílskeho stredopoliara Šachtaru Doneck Douglasa Costu.

slovakia

left justify in out

Londýnčania už ukrajinskému klubu predostreli aj návrh prestupovej čiastky vo výške 16 miliónov libier. Dvadsaťštyriročný Douglas Costa je pre zástupcov Chelsea zaujímavým prestupovým artiklom. Okrem brazílskeho pasu vlastní aj portugalský, čo v praxi znamená, že by ho nepovažovali za Neeurópana. Na Stamford Bridge si navyše veľa sľubujú od jeho prípadnej obnovenej spolupráce s krajanom Willianom, s ktorým sa v minulosti stretli práve v drese 9-násobného ukrajinského šampióna. Ofenzívny záložník by sa mohol stať v krátkom čase druhou posilou Chelsea s menom D. Costa. Ako je známe, ešte minulý rok v lete zamieril z Atlética Madrid do kádra trénera Josého Mourinha španielsky reprezentant Diego Costa, mimochodom taktiež brazílsky rodák.

 

Britský Daily Mail informuje, že aktuálny líder Premier League sa na Brazílčana zameral po tom, ako mu nevyšlo angažovanie Kolumbijčana Juana Cuadrada z AC Fiorentina. Angličania ponúkli za prestup 20,6 milióna libier, zatiaľ čo toskánsky klub pýtal ešte o šesť miliónov viac. 

 

Chelsea mala záujem získať Douglasa Costu už v roku 2010. Hráč však vtedy pri prestupe z Gremia Porto Alegre do Európy dal prekvapujúco prednosť práve klubu z Donecka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies