Chelsea chce Cavaniho: Ponúkajú 30 miliónov a Torresa!

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 13:27 • 2 min
Chelsea chce Cavaniho: Ponúkajú 30 miliónov a Torresa!

RÍM - Taliansky denník Gazzetta dello Sport v piatok informoval, že anglický klub FC Chelsea ponúkol talianskemu SSC Neapol 30 miliónov eur plus Fernanda Torresa za služby uruguajského kanoniera Édinsona Cavaniho.

slovakia

left justify in out

"Partenopei" údajne navrhli svojmu útočnému klenotu zvýšenie platu na sedem miliónov eur ročne v snahe udržať si ho. Dvadsaťšesťročný rodák zo Salta sa stal v nedávno skončenej sezóne Serie A najlepším strelcom s 29 presnými zásahmi. Podľa prezidenta Neapola Aurelia De Laurentiisa sa o Cavaniho služby zaujímajú aj Real Madrid, Paríž Saint-Germain či Manchester City, ktorý by sa vraj ochotne vzdal aj Bosniaka Edina Džeka.

Uruguajský ostrostrelec sa momentálne pripravuje s národným tímom na júnový duel kvalifikácie o postup na MS 2014 do Brazílie proti Venezuele.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies