Chelsea bude musieť predať jedného cudzinca, odíde Petr Čech?!

NETKY.SK • 29 Júl 2014, 15:45 • 2 min
Chelsea bude musieť predať jedného cudzinca, odíde Petr Čech?!

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu FC Chelsea José Mourinho musí po angažovaní Didiera Drogbu urobiť rez kádrom a vyradiť aspoň jedného legionára.

slovakia

left justify in out

Na súpiske londýnskeho klubu je osemnásť hráčov, ktorí sú starší ako 21 rokov a nemôžu ich považovať za domácich. Povolený limit v anglickej lige je sedemnásť.

 

"Musíme predať jedného z cudzincov. Ak si myslíte, že všetci musia zostať, potom ste na omyle. Jeden musí skutočne odísť," cituje web denníka Telegraph trénera Mourinha. 

 

Chelsea ponúka útočníka Fernanda Torresa a stredopoliara Johna Obiho Mikela, ale zatiaľ nedostala žiadnu adekvátnu ponuku.

 

Do úvahy pripadá aj predaj jedného brankára, keďže v tíme sú Čech Petr Čech, Belgičan Thibaut Courtois a Austrálčan Mark Schwarzer. Ako trojka by pokojne mohli byť Jamal Blackman alebo Mitchel Beeney. V Premier League zaviedli legionárske obmedzenia, aby dostávali šancu miestni odchovanci. Medzi cudzincov sa však nepočítajú hráči, ktorí futbalovo rástli v Anglicku, ako napríklad Cesc Fábregas. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona