Chelsea bráni Piazona, poskytla mu právnikov

NETKY.SK • 31 Október 2015, 14:30 • 2 min
Chelsea bráni Piazona, poskytla mu právnikov

RIO DE JANEIRO - Anglický futbalový klub FC Chelsea sa rozhodol brániť svojho kmeňového hráča Lucasa Piazona pred obvinením zo sexuálneho napadnutia počas letných Panamerických hier a poskytol mu dvoch svojich právnikov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Piazon momentálne hosťuje v anglickom druholigovom Readingu.


Ako je známe, polícia v kanadskom Toronte vo štvrtok vydala zatykače na dvoch brazílskych futbalistov. Piazon a 22-ročný Andrey Da Silva Ventura mali údajne koncom júla sexuálne napadnúť 21-ročnú ženu.


Dvojica futbalistov sa deň pred odletom z Kanady zoznámila s dvoma ženami v centre Toronta, neskôr sa štvorica presunula do súkromného domu. Muži mali 21-ročnú ženu sexuálne napadnúť počas spánku a po tomto incidente opustiť "bojisko" a odcestovať z krajiny. Podľa inšpektorky Joanny Beavenovej-Desjardinsovej je na Venturu vydaný zatykač na celonárodnej úrovni, u Piazona platí len v provincii Ontário.


V súvislosti s tohtoročnými Panamerickými hrami v Toronte nejde o jediný sexuálny delikt brazílskych športovcov, dvadsaťsedemročný vodný pólista Thye Mattos Ventura Bezerra je obvinený zo sexuálneho napadnutie o päť rokov mladšej ženy v jej dome.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies