Chelsea a ManCity zaplatia za šarvátky spolu 160-tisíc eur

NETKY.SK • 14 December 2016, 09:05 • 2 min
Chelsea a ManCity zaplatia za šarvátky spolu 160-tisíc eur

LONDÝN - Anglická Futbalová asociácia (FA) potrestala kluby Manchester City a FC Chelsea za šarvátky v závere stretnutia 14. kola Premier League.

slovakia

left justify in out

Obe organizácie podľa FA prijali fakt, že "nedokázali zabezpečiť primerané správanie svojich hráčov". Chelsea uložili pokutu 100-tisíc libier (120-tisíc eur), ManCity musí zaplatiť 35-tisíc libier (42-tisíc eur).

 

Bitka na trávniku sa strhla po tom, ako Sergio Agüero v šiestej minúte nadstaveného času škaredo kopol Davida Luiza. Prišlo k strkaniciam medzi oboma tábormi a okrem argentínskeho útočníka dostal červenú kartu aj Brazílčan Fernandinho za to, že takmer vyfackal Cesca Fábregasa. Hosťujúci Nathaniel Chalobah sa do bitky zapojil tiež, vylúčeniu sa však vyhol.

 

So správaním svojich hráčov má dlhodobo problémy najmä Chelsea, za ostatných 19 mesiacov sa FA zaoberala podobnými incidentmi "The Blues" už päťkrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies