Cheap Trick zverejnili skladbu z plánovaného albumu No Direction Home

NETKY.SK • 21 December 2015, 10:47 • 2 min
Cheap Trick zverejnili skladbu z plánovaného albumu No Direction Home

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Cheap Trick zverejnila skladbu No Direction Home. Novinka je prvým singlom z očakávaného albumu Bang Zoom Crazy… Hello, ktorý formácia plánuje vydať 1. apríla.

slovakia

left justify in out

Na štúdiovke sa podieľal aj producent Julian Raymond. Ide zároveň o prvý album, ktorý skupina ponúkne v rámci spolupráce s vydavateľstvom Big Machine Label Group, do ktorého patria napríklad aj Taylor Swift či Steven Tyler z Aerosmith.


Kapelu uvedú týždeň po vydaní 17. radového albumu do Rock'n'rollovej siene slávy. Ceremoniál, počas ktorého prejavia rovnakú česť aj skupinám Deep Purple, Chicago, N.W.A a Steveovi Millerovi, sa bude konať 8. apríla v brooklynskom Barclays Center.


Cheap Trick vznikli v prvej polovici 70. rokov minulého storočia. Prvý, eponymný album vydali vo februári 1977. Zatiaľ naposledy ponúkli štúdiovku The Latest (2009). V americkom rebríčku Billboard 200 sa najlepšie darilo ich štvrtému albumu Dream Police (1979), ktorý sa dostal na šieste miesto. Na konte majú aj niekoľko živákov a kompilácií a tiež hity ako Surrender, I Want You to Want Me, Dream Police, The Flame, Don't Be Cruel či Can't Stop Fallin' Into Love. Formáciu v súčasnosti tvoria Robin Zander, Rick Nielsen, Tom Petersson a Bun E. Carlos.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies