Chcú revitalizovať prírodné kúpalisko Kuchajdu, bratislavčania môžu poslať námety

NETKY.SK • 4 Február 2017, 11:25 • 2 min
Chcú revitalizovať prírodné kúpalisko Kuchajdu, bratislavčania môžu poslať námety

BRATISLAVA - Bratislavská mestská časť Nové Mesto chce zrevitalizovať prírodné kúpalisko Kuchajda, svojimi podnetmi a nápadmi môžu pomôcť aj občania.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informuje samospráva na svojej oficiálnej webovej stránke, podmienky chcú zlepšiť pre zeleň. "Riešením je revitalizácia Kuchajdy, ktorá sa zameria na zadržiavanie vody v krajine. Takto zadržaná voda by mala zeleni pomôcť. Na vytvorenie riešenia pripravuje mestská časť v najbližšom období architektonickú súťaž," pripomína Nové Mesto s tým, že po súťaži chcú zlepšiť podmienky pre šport a trávenie voľného času. Referát pre participáciu verejnosti chce do 12. februára osloviť športové komunity a občanov, aby prispeli svojimi postrehmi alebo nápadmi k zlepšeniu športových a rekreačných funkcií Kuchajdy. Záujemcovia, ktorí sa chcú zapojiť do plánovania verejných priestorov, si môžu dohodnúť stretnutie e-mailom na adrese participacia@banm.sk alebo telefonicky na čísle +421 905 340 394. Pracovníci referátu po dohode za ľuďmi prídu. "Zmapované podnety sa tak dostanú do podkladov súťaže," pripomína mestská časť. Na Kuchajde počas leta organizujú kultúrne a spoločenské podujatia ako Kultúrne leto, letné kino, bývajú tu aj vatry a podujatia občianskych združení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies