Chcete šetriť životné prostredie? Firma Martian Logic vám poradí ako na to!

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:49 • 2 min
Chcete šetriť životné prostredie? Firma Martian Logic vám poradí ako na to!

BRATISLAVA – To čo je za hranicami Slovenska už bežnou praxou sa naša vláda snaží podporiť aj u nás. Európania žijú oveľa ekologickejšie ako Slováci, viac recyklujú a využívajú obnoviteľné zdroje energie. Akonáhle prekročíme rakúsko-slovenské hranice naskytá sa nám pohľad na veterné turbíny, ktoré poskytujú elektrickú energiu mnohým domácnostiam a pritom nezaťažujú životné prostredie.

slovakia

left justify in out

Európska únia sa snaží v rámci projektov na ochranu ŽP motivovať mnohé európske krajiny prostredníctvom finančných dotácií na podporu efektívneho využívania obnoviteľných zdrojov energie pri výrobe elektriny a tepla, s cieľom vytvoriť primerané doplnkové zdroje potrebné na krytie domáceho dopytu. 

 

Globálne otepľovanie a výrazná zmena klimatických podmienok by nám nemali byť ľahostajné. Negatívnym spôsobom neovplyvňujú len nás, naše zdravie ale aj naše poľnohospodárstvo, nepriaznivo pôsobí na všetko okolo nás. Slovenská republika rozbehla projekt, Zelená domácnostiam, kedy si Slováci môžu pod záštitou Ministerstva životného prostredia požiadať o štátny príspevok na zariadenia, ktoré vám premenia slnečnú energiu na elektrinu. 

 

Medzi Top slovenské firmy, ktoré majú zvládnuté celé know-how obnoviteľných zdrojov energie je Martian Logic. Firma, ktorá je na trhu už vyše 10 rokov a podieľala sa na mnohých aj zahraničných projektoch. Spoločnosť disponuje širokou ponukou kvalitných zariadení, ktoré vám zabezpečia teplo a svetlo. V ponuke Martian Logic nájdete fotovoltické panely, ktoré vám premenia energiu zo slnka na elektrickú energiu, pričom prebytočnú elektrinu, ktorú domácnosť nespotrebuje transformuje do akumulátorov, kde nespotrebovanú elektrinu kumuluje. Viac podrobností a rád sa dozviete TU.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies