Chcete rýchlo spáliť tuky a vyformovať si postavu? Máme tip!

NETKY.SK • 11 August 2013, 15:39 • 2 min
Chcete rýchlo spáliť tuky a vyformovať si postavu? Máme tip!

BRATISLAVA - Existuje spôsob, ktorý vám pomôže spáliť tuky veľmi rýchlo, vyformovať si postavu a naučiť sa pracovať v tíme.

slovakia

left justify in out

Koľkokrát sa pozriete do zrkadla a poviete si, že máte partie, v ktorých je niečo navyše? Stalo sa to už snáď každému z nás. Všetci by sme totiž chceli vyzerať čo najlepšie, chceli by sme sa zbaviť tuku a vyformovať si postavu snov. 

Kto niečo aj robí?

Prvý problém však väčšinou nastáva už vtedy, keď sa zamýšľate, čo by ste pre svoju postavu mohli urobiť. Najťažšie je totiž sa odhodlať. Dlho rozmýšľate a každú jednu možnosť vylúčite, lebo buď je to príliš náročné, alebo tam nechcete chodiť sami, alebo nemáte dosť času, prípadne to nie je pohyb, ktorý by vás lákal.

Jednou vetou: Nemáte dostatočnú motiváciu a nechce sa vám učiť sa nejaké pohyby. My sme pre vás našli riešenie. Nemusíte si osvojovať žiadne nové pohyby, pretože ich pravdepodobne všetky poznáte. A o motiváciu sa takisto nemusíte báť, pretože budete cvičiť so skupinou ľudí, ktorá vás k výkonu doslova vyburcuje. Zoznámte sa s metódou Bootcamp.

Ako vojaci

BootCamp sa zameriava na rapídne spaľovanie tuku, formovanie postavy a posilňovanie svalov. To znamená, že vďaka nemu nielenže schudnete, ale si aj vyformujete krásne svalstvo. Je to funkčný kruhový tréning, ktorého koncept bol vyvinutý armádou USA.

a začiatku sa aktívne rozohrejete. Môžu to byť napríklad rozbehy alebo skoky. Potom sa pokračuje drepmi, výskokmi, podliezačkami či skákačkami. Na záver si vydýchnete pri strečingu. Pripravte sa na poriadnu makačku. Netreba sa ale báť samotných pohybov. Dá sa povedať, že väčšinu z nich poznáme a množstvo sme si vyskúšali aj na hodinách telesnej výchovy v škole. Takže ak nechcete ísť na zumbu, lebo neviete tancovať, v prípade bootcampu podobná výhovorka platiť nebude. 

Cvičí sa väčšinou v exteriéri, ak to počasie dovolí. Je to tam príjemnejšie ako vnútri. Ste celý čas na čerstvom vzduchu a môžete počas cvičenia využiť prekážky, ktoré príroda ponúka, napríklad vybehnúť do kopca.

V zime sa cvičí vnútri, no aj toto má svoje výhody, ako napríklad dobrú hudbu.

Motiváciou sú všetci okolo

Keď prídete na Bootcamp prvýkrát, zoznámite sa s ľuďmi, s ktorými budete celý čas a na každej hodine cvičiť. Budete sa navzájom poznať a môžete sa tým pádom navzájom podporovať. Okrem toho každého trochu vyhecuje, keď vidí, že ostatní niečo dokážu – tak prečo by sme to nedokázali aj my?

Skúsili si to aj missky

Tohtoročné finalistky súťaže Miss Slovensko boli ešte pred finále na sústredení. Tam si na vlastnom tele vyskúšali toto cvičenie pod vedením profesionálnych trénerov z Bootcamp Slovakia. Viac nájdete TU.

Ešte váhate?

Za pokus nič nedáte. Nemusíte hľadať motiváciu v sebe, pretože ju nájdete v tréneroch a vo vašich spolucvičiacich. Nemusíte sa učiť nové pohyby. Musíte sa len odhodlať a vložiť do toho všetko. Cvičenie nebude ľahké, práve naopak, bude kondične náročné. Ale tie výsledky za to stoja.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona