Chcete na PZP ušetriť? Uzatvorte si ho online!

NETKY.SK • 8 August 2018, 15:55 • 2 min
Chcete na PZP ušetriť? Uzatvorte si ho online!

Povinnosť uzatvoriť si povinné zmluvné poistenie by nemal zanedbať žiadny vodič. Ak sa aj napriek tomu rozhodnete používať vaše vozidlo bez platného zákonného poistenia, hrozí vám nielen pokuta, ale v prípade nehody budete musieť celú škodu hradiť z vlastnej peňaženky.

slovakia

left justify in out

Výšku väčšiny poplatkov, ktoré súvisia s prevádzkou motorového vozidla, si zvoliť nemôžete. Pri PZP však máte na výber. Stačí, ak využijete online porovnanie cien PZP a získate tak prehľad o všetkých dostupných ponukách. Praktická online kalkulačka pre porovnanie poistenia vám do niekoľkých sekúnd vygeneruje prehľadný zoznam všetkých ponúk PZP pre vaše vozidlo, z ktorých si veľmi jednoducho vyberiete.

 

S online porovnaním cien ušetríte nielen peniaze

 

Hlavnou výhodou online poistenia je, že si môžete rýchlo a pohodlne nájsť tú najlacnejšiu ponuku. Online porovnávač cien poistení má však oveľa viac výhod. Vďaka nemu sa vyhnete chodeniu priamo do pobočiek poisťovní. Ušetríte tak množstvo času a energie. Nutnosť chodiť priamo do poisťovne je tiež jedným z dôvodov, prečo ľudia zanedbávajú povinnosť uzatvoriť si zákonné poistenie. Jednoducho na to nemajú čas. Vďaka online kalkulačke si PZP môžete uzatvoriť odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Samotný postup uzatvorenia PZP je pritom veľmi jednoduchý a zvládne to naozaj každý. Vaše poistenie sa uhradením poistenia stáva platným a všetky potrebné dokumenty sú vám doručené na mail. Po spracovaní vám ich väčšinou oficiálne zašle aj poisťovňa v papierovej forme.

 

Oplatia sa aj doplnkové pripoistenia

 

Ku každému PZP si môžete uzatvoriť aj rôzne doplnkové pripoistenia, ktorými zvýšite zabezpečenie vášho auta. Bojíte sa, že sa vám auto poškodí pri strete s výtlkom alebo vám do cesty skočí divá zver? Proti týmto prípadom a mnohým ďalším sa tiež môžete poistiť! Vaše PZP si tak môžete vyskladať presne podľa vašich požiadaviek. Nielen, že si splníte svoju zákonnú povinnosť, ale aj ušetríte a zvýšite vašu bezpečnosť a zabezpečenie vášho auta. Navyše ani nemusíte vyjsť z domu či kancelárie, pretože táto služba je dostupná 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Online poistenie sa teda určite oplatí. Presvedčte sa o tom aj vy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies