Chcete byť konečne šťastní? Tak rýchlo začnite s týmto!

NETKY.SK • 1 Apríl 2018, 15:00 • 2 min
Chcete byť konečne šťastní? Tak rýchlo začnite s týmto!

Ak pravidelne prepadávate depresiám, zamyslite sa nad týmito slovami a možno sa všetko razom zmení.

slovakia

left justify in out

Áno, stresu je všade plno. Do určitej miery za to môže doba, množstvo povinností, ktoré nezvládame tak, ako by sme chceli, nestíhame, nemáme čas na seba a už vôbec nie relax. V neposlednom rade sa však na našej celkovej situácii podpisuje aj vlastný životný postoj.

 

Uvedomili ste si niekedy, že väčšina vecí, pre ktoré sa tak veľmi sužujete, sú v konečnom dôsledku úplne nepodstatné? Často máme tendenciu obávať sa už dopredu, paniku nám totiž navodzujú situácie, ktoré ešte ani nenastali a pravdepodobne nikdy ani nenastanú. Napriek tomu ich riešime už teraz. Pokiaľ nejde o problémy budúce, zaoberáme sa pre istotu kopou nepodstatných záležitostí, ktoré nás atakujú teraz. Ale načo vlastne? Ako nás v živote posunie to, že sa budeme trápiť napríklad tým, čo si myslia ostatní? Oni sú oni a my sme my, každý je tu predsa sám za seba.

 

Na to, aby sme v živote konečne dosiahli pokoj a harmóniu nemusíme prečítať desiatky motivačných kníh a chodiť po ulici so sileným úsmevom prípadne sa klamať falošnou ilúziou pozitívnosti. Potrebujeme jedinú vec – určiť si priority. Všetko ostatné hoďte za hlavu.

 

Ruka v ruke s tým ide aj schopnosť povedať „nie“. Úspech totiž prichádza vtedy, keď všetko nepodstatné odfiltrujeme a naplno sa venujeme tomu, čo je pre nás skutočne dôležité. Pokoj duše totiž tkvie v jednoduchosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona