Chcem žiť v Amerike, prezradila Jessie J

NETKY.SK • 26 September 2013, 09:13 • 2 min
Chcem žiť v Amerike, prezradila Jessie J

LONDÝN - Britská speváčka Jessie J prezradila, že by sa rada presťahovala do Ameriky. Dvadsaťpäťročná hudobníčka to povedala v rozhovore pre denník Daily Star.

slovakia

left justify in out

"Pravdepodobne tam začnem žiť na budúci rok. Radšej by som žila v New Yorku, pretože mi viac pripomína Londýn, i keď oveľa jednoduchšie je preraziť v Los Angeles. Dúfam, že od januára budem mať na americkom trhu singel. Amerika je veľká krajina a je tam úplne iný trh. Vyrástla som a uvedomila som si, čo musím robiť, aby veci začali fungovať," vyjadrila sa Jessie J.

Dvadsaťpäťročná Jessie J, vlastným menom Jessica Ellen Cornish, vydala v novembri 2010 debutový singel s názvom Do It Like A Dude, ktorý sa dostal na druhé miesto britského singlového rebríčka. Po tom, čo sa jej druhý singel Price Tag vyšplhal na prvé priečky singlových rebríčkov v devätnástich krajinách sveta, vydala debutový album Who You Are (2011). Okrem spomínaných hitov z neho pochádzajú aj piesne ako napríklad Nobody's Perfect, Who's Laughing Now, Who You Are alebo Domino. Speváčka má na konte aj ďalší album s názvom Alive (2013), z ktorého zverejnila single Wild a It's My Party. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies