Chcem robiť aj drámu, prezradila Kristen Wiig

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 08:27 • 2 min
Chcem robiť aj drámu, prezradila Kristen Wiig

LOS ANGELES - Americká herečka, scenáristka a zabávačka Kristen Wiig v rozhovore pre časopis Elle prezradila, že by rada stvárnila aj vážnejšie úlohy.

slovakia

left justify in out

„Vždy som chcela robiť drámu, písať aj režírovať.  Chcela som robiť veľa rôznych vecí,“ vyhlásila 40-ročná Wiig. „Komédii patrí moje srdce, ale na tom, keď môžete zmeniť kurz, stať sa nejakou postavou a chvíľu ju spoznávať, je niečo skutočne uspokojujúce,“ priznala tiež Wiig, ktorú budú môcť diváci a diváčky najbližšie vidieť v snímke Welcome to Me. V tej stvárnila ženu s hraničnou poruchou osobnosti, ktorá vyhrala lotériu, prestala užívať lieky a začala uvádzať televíznu talkšou. „S podobnou postavou som sa nikdy nestretla,“ poznamenala Wiig na adresu novej roly.

 

Kristen Wiig je známa predovšetkým ako členka obsadenia skečovej komediálnej šou Saturday Night Live, kde pôsobila v rokoch 2005 až 2012. Diváci ju mohli vidieť aj vo filmoch Nabúchaná (2007), Rollerky (2009), Extrakt (2009), Adventureland (2009), Nočné rande (2010), MacGruber (2010), Paul (2011) či Dámska jazda (2011). Pre posledný menovaný spolu s Annie Mumolo napísala aj scenár, za ktorý ich nominovali na Oscara. Za herecký výkon v tejto komédii zas získala nomináciu na Zlatý glóbus. Svoj hlas prepožičala napríklad postavičkám v animákoch Ako vycvičiť draka (2010), Ja, zloduch (2010) a ich pokračovaniach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies