Chcem odísť, trucuje Mahmutovič a dostal pokutu

NETKY.SK • 30 September 2014, 11:55 • 2 min
Chcem odísť, trucuje Mahmutovič a dostal pokutu

TEPLICE - Predstavitelia českého futbalového klubu FK Teplice už v zárodku demonštrovali, že nestrpia trucpodnik Aidina Mahmutoviča a bosnianskemu útočníkovi vymerali trest.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný zakončovateľ po piatkovom ligovom zápase proti Slovácku, v ktorom dokonca gólom spečatil víťazstvo 4:0, vyhlásil, že tím chce opustiť. "Dostal pokutu podľa interného disciplinárneho poriadku. Má platnú profesionálnu zmluvu a rozhodne nebudeme akceptovať, aby si vytrucoval svoj odchod," uviedol na klubovom webe riaditeľ FK Petr Hynek. 

 

Mahmutovič v jesennej časti uplynulej sezóny nastrieľal desať gólov, ale pre operáciu kolena absentoval celú jar. Tento ročník odštartoval len na lavičke. "Určite by som chcel odísť, na sto percent. Už tu nechcem byť, pôjdem kamkoľvek, česká liga, zahraničie, je mi to jedno," citoval iSport.cz balkánskeho futbalistu, ktorý má v Tepliciach zmluvu do roku 2016, ale sotva ju dodrží. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies