Chcem byť režisérom, tvrdí Daniel Radcliffe

NETKY.SK • 17 November 2013, 10:18 • 2 min
Chcem byť režisérom, tvrdí Daniel Radcliffe

BRATISLAVA - Dvadsaťštyriročný predstaviteľ Harryho Pottera by však nikdy nechcel pracovať ako producent.

slovakia

left justify in out

Britský herec Daniel Radcliffe by si rád vyskúšal režírovanie filmov. Dvadsaťštyriročný predstaviteľ Harryho Pottera by však nikdy nechcel pracovať ako producent. "Určite chcem režírovať. Mám rád filmovanie, najmä zapájanie sa do všetkých kreatívnych rozhodnutí. Môžem vám však garantovať, že nechcem byť producentom," vyhlásil.

Daniel Radcliffe sa preslávil ako 11-ročný, keď získal hlavnú úlohu v adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001) britskej autorky J. K. Rowling. Postavu mladého čarodejníka si zopakoval aj vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1. a 2. (2010, 2011). Predstavil sa aj na divadelných doskách Broadwaya, kde vystupoval v muzikáli How To Succeed In Business Without Really Trying a za svoj výkon získal uznanie kritiky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona