FOTO Chceli by ste vlastniť Bentley, v ktorom sa vozil Cristiano Ronaldo?

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 20:19 • 2 min
FOTO Chceli by ste vlastniť Bentley, v ktorom sa vozil Cristiano Ronaldo?

LONDÝN – Chceli by ste vlastniť auto, v ktorom sa pred vami vozil legendárny Cristiano Ronaldo? Ak máte po ruke 65.000 libier, tak môžete!

slovakia

left justify in out

Na inzertnom portáli sa objavil vozidlo Bentley Continental GT Speed, ktorého prvým majiteľom bol futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Portugalčan vlastnil toto nádherné vozidlo v časoch, keď obliekal dres Manchestru United a pôvodne stálo až 170.000 libier!

 

img

Bentley bolo vyrobené v roku 2008, avšak napriek svojmu veku na ňom nenájdete ani jediný škrabanec. Spoločnosť A&R Carriages, ktorá sídli v Croydone, má toto nádherné tmavomodré auto na sklade. Luxusné Bentley má za osem rokov najazdené len 36.500 míľ (58.741 km) a je k nemu kompletná servisná história. Maximálna rýchlosť je 325 km/h a z 0 na 100 km/h zrýchli za neuveriteľných 4,3 sekundy.

"Som veľkým futbalovým fanúšikom a rovnako aj Ronalda, takže keď som zistil, že auto patrilo jemu, musel som ho kúpiť," povedal generálny riaditeľ A&R Carriages . "Vozidlo je v skvelom stave a má kompletnú servisnú históriu z Bentley. Prvým majiteľom tohto auta bol samotný Cristiano Ronaldo, ktorý je pravdepodobne najlepším futbalistom na svete. Je to skvelá investičná príležitosť pre zberateľov, športových fanúšik, alebo pre niekoho, kto by rád vlastnil veľmi zachovalé Bentley Continental GT Speed."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona