VIDEO Chcela páva do lietadla. Kvôli citovej podpore

NETKY.SK • 2 Február 2018, 15:04 • 2 min
VIDEO Chcela páva do lietadla. Kvôli citovej podpore

Na palubu lietadla spoločnosti United Airlines, ktoré odlietalo z letiska Newark v americkom štáte New Jersey, nepustili páva. Majiteľka ho chcela vziať so sebou, aby jej poskytol citovú podporu.

slovakia

left justify in out

O kurióznom prípade informoval server BBC. Majiteľka páva podľa blogu Live and Let Fly aerolinkám povedala, že svojmu miláčikovi kúpi letenku. Spoločnosť to však odmietla s tým, že vták nespľňa pravidlá prepravy. Ženu upozornili, že ju s pávom do lietadla nepustia, s dostatočným predstihom, uviedli aerolínie.

 

Fotografie cestujúcej sa objavili na internete. Vták na nich stojí na vozíku pre batožinu, kým ostatní sa úťasom prizerajú píše server Novinky.cz.

 

img

 

Páv sa vraj volá Dexter. Zachránila ho umelkyňa z Brooklynu, ktorá si hovorí Ventiko a jeho život zdieľa na sociálnych sieťach.

 

Aerolinky v minulosti povolili cestujúcim s psychickými problémami vziať si zvieratá na palubu ako formu terapie. V roku 2014 však bol z lietadla spoločnosti US Airways vykázaná cestujúca, ktorej prasiatko sa vykakalo pred odletom.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies