Chcel ukradnúť Audi, skončil v cele

NETKY.SK • 24 Október 2014, 11:48 • 2 min
Chcel ukradnúť Audi, skončil v cele

BRATISLAVA/ŽIAR NAD HRONOM - Chcel ukradnúť biele Audi, chytili ho privolaní policajti. Tridsaťpäťročný Nitran úradoval vo štvrtok nadránom na Jilemnického ulici v Žiari nad Hronom.

slovakia

left justify in out

Zlákalo ho Audi RS 5 Coupe za takmer 67 tisíc eur. Páchateľ vylomil zámku na dverách, vliezol do auta, vypol alarm a pokúšal sa naštartovať. Podozrivého muža si však všimli a o pár minút bola na mieste policajná hliadka. Služobné auto odstavili a odzadu sa ku kradnutému vozidlu priblížili a na prekvapeného zlodeja si posvietili baterkou. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, zlodej však na ich výzvy nereagoval a vyšiel až keď policajt vytiahol služobnú zbraň. Páchateľa spútali a prehľadali. Okrem dokladov mal pri sebe aj rôzne náradie. Michal čelí obvineniam z krádeže v štádiu pokusu a skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby. V minulosti už bol štyrikrát trestaný za násilnú a majetkovú trestnú činnosť. Tentokrát môže stráviť za mrežami tri až desať rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies