Chcel skončiť s futbalom, teraz je v hľadáčiku Barcelony!

NETKY.SK • 18 Júl 2017, 10:22 • 2 min
Chcel skončiť s futbalom, teraz je v hľadáčiku Barcelony!

BARCELONA - Predstavitelia španielskeho futbalového klubu FC Barcelona potvrdili túžbu dotiahnuť prestup brazílskeho defenzívneho stredopoliara Paulinha z čínskeho klubu Kuang-čou Evergrande.

slovakia

left justify in out

Technický sekretár FCB Robert Fernández prezradil, že 28-ročný rodák zo Sao Paula, ktorý pôsobil aj v anglickom Tottenhame Hotspur (2013-2015), je jednou z priorít katalánskeho klubu. "Keď natrafíte na hráča z konkrétnej ligy a máte oňho záujem, viete, čo musíte urobiť, aby ste dospeli k dohode. Ak to urobíme, budeme blízko k dohode. Ak nie, obchod nebude," cituje Fernándezove slová portál football-espana.net.

Paulinho v mladosti skúšal šťastie aj v Litve či v Poľsku. Po angažmáne v FC Vilnius (2006/2007) zamieril do LKS Lodž. Tam však stihol odohrať iba 17 ligových duelov a znechutený sa vrátil do Brazílie. Ako priznal o niekoľko rokov, vtedy nebol ďaleko od rozhodnutia ukončiť kariéru. "Bolo to náročné obdobie. Keď som sa v roku 2008 vrátil z Poľska do Brazílie, bol som znechutený a rozčarovaný. Chcel som dokonca ukončiť kariéru. S odstupom času spomínam na Poľsko veľmi rád. Bol som mladý hráč a krôčik po krôčiku som získaval dôležité skúsenosti. Ako vidíte, zišli sa mi, pretože teraz hrám za Brazíliu," povedal Paulinho.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona