Chcel sa poškriabať, telefónny kábel mu ostal v močovom mechúre...

NETKY.SK • 9 Apríl 2018, 15:57 • 2 min
Chcel sa poškriabať, telefónny kábel mu ostal v močovom mechúre...

PEKING - Čínski lekári sa minulý týždeň stretli s neobvyklým prípadom. Jednému pacientovi museli z močového mechúra odstrániť zhruba meter dlhý telefónny kábel, ktorý si tam zasunul kvôli nepríjemnému svrbeniu. V chúlostivých miestach sa mu zasekol a spôsobil krvácanie, informuje Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Podľa čínskeho serveru Kankan News šlo zhruba o 60-ročného muža, ktorý chcel pomocou telefónneho kábla predísť svrbeniu spôsobeného prostatitídou.

 

Päť milimetrov široký kábel sa však zamotal tak nešikovne, že vnútri mechúra vytvoril uzol. Keď chcel muž kábel vytiahnuť, nešlo to. Zúfalá snaha dostať kábel von nakoniec vyústila v krvácanie, a tak mu neostalo nič iné, než vyhľadať lekára, píše server Novinky.cz.

 

„Uzol sa neustálym ťahaním upevňoval, čo vyvolalo krvácanie v močovom mechúre,“ popísal urológ Kao Čan-feng, ktorý musel využiť laserovú technológiu, vďaka ktorej najprv uzol rozrezal a následne po častiach cudzí predmet odstránil.

 

Pacient povedal, že sa poučil a nič podobné už nespraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona