Chcel sa pomstiť družke: Schoval v húštine ich polročného syna!

NETKY.SK • 21 Február 2014, 12:03 • 2 min
Chcel sa pomstiť družke: Schoval v húštine ich polročného syna!

NITRA – Okresné riaditeľstvo Policajného zboru v Nových Zámkoch odvoláva pátranie po 24-ročnom Daliborovi Deákovi z Dvorov nad Žitavou. Muž, ktorý odložil svojho šesťmesačného syna za obcou Dubník v ťažko dostupnom teréne v hustej húštine, sa vo štvrtok (20.2.) večer prihlásil na polícii.

slovakia

left justify in out

Momentálne sa nachádza v cele policajného zaistenia. K veci zatiaľ nevypovedal. Vyšetrovateľ dá podnet na návrh na jeho vzatie do väzby, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová.
      

Dalibor Deák v utorok 18. februára po nezhodách so svojou družkou odišiel z domu na aute BMW a zobral so sebou aj ich syna. Policajná hliadka počas pátrania našla chlapčeka v húštine za obcou Dubník vyloženého v autosedačke neďaleko prázdneho zaparkovaného auta. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície muža obvinil zo zločinov nebezpečného vyhrážania, obmedzovania osobnej slobody a opustenia dieťaťa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona