Chcel potešiť priateľku, vo väzení si posedí dva roky: Snaha istého mladíka dopadla jednou veľkou katastrofou!

NETKY.SK • 13 September 2018, 11:33 • 2 min
Chcel potešiť priateľku, vo väzení si posedí dva roky: Snaha istého mladíka dopadla jednou veľkou katastrofou!

Mladý muž z Nového Zélandu si romantiku pomýlil so zločinom a napáchal viac škody, ako úžitku.

slovakia

left justify in out

John Owen Casford z Wellingtonu musí svoju priateľku veľmi milovať. Zrejme spoločná návšteva tamojšej ZOO ho inšpirovala k neuveriteľnému nápadu. Dievčine sa totiž zapáčili milé opičky saimiri, ktoré dorastajú do veľkosti len 35 centimetrov. Rozhodol sa preto, že jej jednu z nich pod rúškom noci ukradne!

 

img

Opička druhu saimiri

Zdroj: Wikipédia

 

Dostať sa do areálu ZOO nebol pre Johna taký problém. Ten nastal až po tom, ako prelomil dva zámky, aby sa dostal do pavilónu k opiciam. Keď vošiel do ich ohrady, našiel saimiri spať v kúte. Následne sa jednu z nich pokúsil vziať, no to sa už začala šialená naháňačka plná kriku a úrazov. Treba povedať, že odvážny mladík dopadol naozaj zle. Skončil so zlomenou nohou, dvoma vyrazenými zubami, vytknutým členkom a mnohými krvnými podliatinami. Opice utŕžili pár škrabancov, no horšie dopadla ich psychika. Ošetrovatelia uviedli, že jedna z nich sa doposiaľ bojí ľudí.

 

Netrvalo dlho a do ZOO dorazila polícia. Muži zákona začali zlodeja vypočúvať, a keď sa vyjadril, že pri vlámaní lietal vo výške ako šarkan, bolo to jasné. Josh si pred svojím „dobrodružstvom“ posilnil odvahu marihuanou, čo potvrdili aj testy. Za svoj hanebný čin bol následne odsúdený na dva roky a sedem mesiacov väzby. Romantickejší dar svojej priateľke skutočne dať nemohol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies