Chcel Pippenovu fotografiu, od legendárneho basketbalistu dostal bitku

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 11:50 • 2 min
Chcel Pippenovu fotografiu, od legendárneho basketbalistu dostal bitku

MALIBU - Člen basketbalovej Siene slávy Scottie Pippen má na krku žalobu za napadnutie muža, ktorý ho požiadal o fotografiu.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdeväťročný Camran Shafighi po júnovej bitke pred reštauráciou Nobu v kalifornskom Malibu skončil v bezvedomí a do nemocnice ho previezli so zraneniami hlavy. Žalujúci tvrdí, že iba poprosil Pippena o fotografiu pre 12-ročného syna jeho priateľky, dočkal sa "brutálneho a nespravodlivého fyzického útoku". Bývalý basketbalista ho vraj opľul, strčil do neho a udrel ho tak, že spadol na zem. Ošetrovali ho v nemocnici.

Incident stále vyšetruje úrad šerifa, Pippen sa dobrovoľne dostavil na stanicu na vypočúvanie a spolupracoval. Nebola na neho uvalená väzba a vznesené žiadne obvinenia. V predmetný večer 23. júna bol v reštaurácii s rodinou. Shafighi s ho fotil už vo vnútri a podľa viacerých svedkov bol pod vplyvom alkoholu. 

Scottie Pippen slávil najväčšie úspechy v NBA v tieni fenomenálneho Michaela Jordana ako člen kádra Chicaga. Získal šesť titulov šampióna NBA. Pracuje ako špeciálny poradca prezidenta Bulls. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies