Chávez Jr. si našiel náhradu za Frocha

NETKY.SK • 22 Január 2015, 14:33 • 2 min
Chávez Jr. si našiel náhradu za Frocha

MEXICO CITY - Mexický profesionálny boxer Julio César Chávez Jr. s hľadaním nového súpera dlho neotáľal, 18. apríla sa stretne s Poliakom Andrzejom Fonfarom.

slovakia

left justify in out

Pôvodne mal boxovať s Carlom Frochom, 37-ročný Brit však zo súboja vycúval pre zranenie lakťa. Dvadsaťosemročný Mexičan sa pochválil na sociálnej mikroblogovacej sieti Twitter, viac prezradil promotér o rok mladšieho Fonfaru Leon Margules.

 

"Dohodli sme sa na zápase. Nemôžem povedať, v akej váhovej kategórii, je to dôverné. Dátum je 18. apríl, nepoznám však miesto ani televíznu stanicu, ktorá to bude vysielať," povedal pre RingTV.com Margules a pokračoval: "Pokiaľ máte príležitosť nastúpiť proti slávnemu menu, navyše so šancou na úspech, musíte po nej skočiť. Keď nám to ponúkli, neváhali sme." 

 

Proti je jeden z najmocnejších ľudí boxu, Bob Arum zo spoločnosti Top Rank. Ten je momentálne v arbitráži s Chávezom Jr. a tvrdí, že Mexičan mu dlhuje ešte jeden duel a má čas do 6. apríla 2016, aby splnil svoj záväzok smerom k Top Rank. "Môže si na Twitteri písať, čo chce. Nech si píše hocijaké mená, máme s ním kontrakt. Musí ešte raz boxovať pre nás, potom sa môžeme rozlúčiť," vyhlásil Bob Arum. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies