Charlieho Sheena vyšetruje polícia: Vyhrážal sa bývalej

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 09:26 • 2 min
Charlieho Sheena vyšetruje polícia: Vyhrážal sa bývalej

LOS ANGELES - Amerického herca Charlieho Sheena vyšetruje losangeleská polícia za údajné vyhrážanie sa bývalej snúbenici Scottine Ross.

slovakia

left justify in out

Informáciu pre magazín Us Weekly potvrdil člen policajného zboru v Los Angeles Matthew Ludwig. Ako sa vyjadril, polícia spísala 31. marca vyšetrovaciu správu, v ktorej predstaviteľ Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015) figuruje ako podozrivý. Právnik 26-ročnej Ross, známej tiež pod pseudonymom Brett Rossi v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight zas uviedol, že dané vyšetrovanie zahŕňa aj ju.

 

Niekdajšia pornoherečka získala 1. apríla dočasný zákaz približovania sa pre svojho bývalého partnera. Nariadenie nasledovalo po bližšie nešpecifikovanom incidente medzi ňou a 50-ročným rodákom z New Yorku, ktorý deň pred tým nahlásila na polícii. Sheen a Ross sa zasnúbili vo februári 2014, pričom v novembri toho istého roka mali mať svadbu, no mesiac predtým sa rozišli. Po tom ako herec vlani v novembri oznámil, že je HIV pozitívny, naňho jeho bývalá snúbenica podala žalobu za ublíženie na zdraví, psychickú ujmu, neoprávnené väznenie a nedbanlivosť.

 

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým ako predstaviteľ spomínaného sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera zo seriálu Dva a pol chlapa, v ktorom účinkoval v rokoch 2003 až 2011. V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na ceny Primetime Emmy a dve na Zlatý glóbus. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona