Charlie Sheen je zapletený do vraždy! Usvedčil ho jeho bývalý kamarát

NETKY.SK • 9 Február 2018, 09:46 • 2 min
Charlie Sheen je zapletený do vraždy! Usvedčil ho jeho bývalý kamarát

CALIFORNIA – Americký herec Charlie Sheen má na krku obrovský problém. Jeho teraz už bývalý priateľ baseballový hráč Lenny Dykstr usvedčil herca z vraždy svojho asistenta Ricka Calmara (50), ktorý pre neho pracoval niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Charlie Sheen je uznávanou hereckou ikonou amerického Hollywoodu, no čoraz viac stráca na svojej popularite. Pred rokmi sa na svetlo sveta dostalo, že Sheen je HIV pozitívny a v spojení s jeho sukničkárstvom nakazil mnohé svoje milenky.

 

Najväčší šok prišiel, keď sa prišlo na to, že herec vedel o svojej infekčnej chorobe a naďalej si užíval radovánky so ženami a mal s nimi nechránený pohlavný styk. Z mileniek sa tak stali obete, ktorým takýmto spôsobom zničil život.

 

 

‪we did it,‬ ‪OUR way...‬ ‪©‬

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Sheen (@charliesheen),

 

Na povrch vyplávala ďalšia Sheenova zvrátenosť! Jeho bývalý kamarát baseballový hráč Lenny Dykstr v rozhovore  pre Hollywood Reporter uviedol, že herec má na svedomí smrť svojho asistenta Ricka Calmara, ktorého telo objavila americká polícia v 1. júla 2012. Pitva preukázala obrovské množstvo fentanylu, antidepresív a utlmujúcich liekov v krvi asistenta.

 

Keďže Calmar trpel psychickými poruchami polícia prípad uzavrela s tým, že zomrel na predávkovanie. Vtedy ešte nič nenasvedčovalo tomu, že by mohlo ísť o vraždu, až do dnes. Dykstr v reportáži povedal, že Sheen sa ho potreboval zbaviť, pretože asistent tajne pracoval na biografii svojho nadriadeného, kde by boli pravdepodobne zachytené všetky hercove “prehrešky“.

 

 

Dykstra, ktorý skončil v tom čase v putách za krádež auta, stihol ešte Sheena informovať o utajovanej knihe, ktorú o ňom píše jeho asistent. „Tento chlap o tebe píše knihu, musíš ho ku*va vyhodiť,“ spomína Dykstra na to, ako informoval Sheena.

 

Keď sa Dykstra dostal z väzenia, spojil sa so Sheenom a keď sa ho spýtal ako to s Calmarom dopadlo, Sheen mu jednoducho odpovedal: „Myslíš mŕtveho Ricka? Čo sa stalo je, že ten sku*vysyn ma chcel vydierať, presne ako si hovoril. Chcel po mne 5 miliónov. Nechal som ho zmraziť.“

 

Slangové slovo “zmraziť“ sa vysvetľuje v zmysle, že obeť bola zabitá smrteľnou injekciou. Hercov právny zástupca samozrejme obvinenia odmieta a považuje ich za výmysel baseballového hráča, ktorý sa chcel takýmto spôsobom zviditeľniť. To, či polícia prípad opäť otvorí kvôli novým okolnostiam, je momentálne otázne.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona